Descobreix la nostra botiga, t'esperem al Carrer Nou de Manresa - 93.8724126

Rubi Casals


Primer de tot, un HOLA ben gran per arribar fins aquí, gràcies per voler saber més de la nostra botiga.

Som la Montse, la Neus, la Carla i el Carles. Tenim una botiga al centre de Manresa, més concretament al carrer Nou, al centre de Manresa. La nostra botiga té més de seixanta anys de vida, fundada pel senyor Francesc Rubí i la seva esposa Maria Teresa Casals, d'aquí el nom de Rubí i Casals. El Carles Rubí, el seu nét, és qui ara dirigeix la botiga.

Com definim la nostra botiga?

Primer de tot voldríem parlar sobre el nostre tarannà, quina paraula més bonica, oi? Gaudim i ens esforcem per tractar a totes les nostres clientes, clients i amics de forma propera, transparent i amistosa. Si una cosa no et queda bé, t'ho diem i si et queda bé també!

Segon, cuidem molt el nostre catàleg, qualitat, necessitat i preu és el que bosquem per ajudar-te. Les nostres marques estan compromeses amb nosaltres i ens esforcem per fer-ho millor cada dia.

Som una botiga multimarca, marques de tendència com Calvin Klein, Emporio Armani, Tommy Hilfiguer, però també marques de tota la vida, Avet, ImpetusJaniraRinguella, tan en dona com home. Tenim especial interès amb les marques del territori com Avet, Vania, Lohe...

Volem se més que una botiga i per aquest motiu entenem la intimitat com una intimitat diversa i complexe. No totes les dones fem la mateixa talla. No és tan fàcil trobar el sostenidor adequat, per aquest motiu ens hem especialitzat en sostenidors, per poder ajudar al màxim de dones possible, sigui la talla que sigui.

Si et costa trobar un sostenidor, som la teva botiga, si necessites calcetes en trobaràs de tots colors. Si et fa falta un pijama pel teu home, tindràs per escollir. Si cal renovar els calçotets del teu fill, aquí estem. Si busques un bikini per l'estiu, tranquila amb temps i energia el trobarem.

Segueix-nos i acompanya'ns per Instagram!

T'esperem al carrer Nou de Manresa. 


Carles, Montse, Neus i Carla