Descobreix la nostra botiga, t'esperem al Carrer Nou de Manresa - 93.8724126

Pits fora!


 

Parlem sobre la teta, pit, mama.... Coneixem prou bé les nostres tetes?

Segurament totes sabem quin és el pit que tenim més gran, el més sensible, però en sabem alguna cosa més?
Què és una teta?, és la regió anterosuperior lateral del tronc femení humà. En l'anatomia humana els pits es desenvolupen en parella, una dada important, ja que hi ha espècies mamíferes que no és així. La seva estructura, de les tetes, és asimètrica, el pit esquerre normalment és més gran.
Els pits poden tenir diferents volums i tamanys, però tots tenen una estructura interna i externa. El 90% del teixit és teixit adipós, es pot observar fàcilment els mugrons, els conductes interns galactòfor, l'arèola mamària i totes aquestes estructures són subjectades gràcies als músculs pectorals.


Actualment, hi ha un gran debat sobre els pits, Rigoberta Bandini n'ha fet un himne, hi ha tota una guerra a Instagram per la censura dels mugrons femenins, a l'estiu es reobre el debat sobre els "topless" a les piscines, però realment desconeixem completament aquesta zona del nostre cos.

Si voleu més informació, us recomanem el llibre ¡Pechos fuera! de Patricia Luján editat per Zenith. Un llibre dedicat als nostres pits!.


Dejar un comentario


Por favor tenga en cuenta que los comentarios deben ser aprobados antes de ser publicados